Четвер, 28.03.2024, 21:43
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 421
Головна » 2018 » Листопад » 30 » Впровадження інноваційних технологій в шкільне життя сучасних дітей
17:23
Впровадження інноваційних технологій в шкільне життя сучасних дітей

   27 листопада в НВК "ЗОШ І-ІІІ ступеня - гімназія" м.Горохів відбулося свято - презентація проекту "Впровадження інноваційних технологій в шкільне життя сучасних дітей", який наша школа втілила спільно з Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом". завдяки проекту у класних кімнатах  2, 3 та 6 класах встановили три телевізори та прибрали ноутбук для 4 класу.

   На свято прибули радник голови Волинської обласної ради В'ячеслав Рубльов, керівник Горохівського представництва Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Людмила Марадевич та Олександр Вольчинський.

   Втілити задум щодо осучаснення процесу навчання змогли на умовах співфінансування громади - батьків, педагогів та Фонду "Тільки разом". До ініціативної групи від батьківскього колективу входили: Тетяна Макарчук, Іванна Іванюк, Мар'яна Сак, Ольга Білик, Любов Юрчук, Оксана Степанюк, Любов Бойко.

   Голова батьківського комітету школи Тетяна Макарчук щиро подякувала представникам фонду за допомогу у реалізації проекту у нашій школі і зазначила, що "використання телевізора на уроках значно урізноманітнює процес навчання, тому діти знатимуть набагато більше завдяки новим технологіям".

   Зі словами вдячності виступив на святі директор школи-гімназії Володимир Зінчук: "Втілення цього проекту - колективна творча справа. Коли розумієш, що про наш заклад, про нас з вами турбуються, що є люди, які допомагають, хочеться працювати, і я щиро вдячний за допомогу Фонду Ігоря Палиці і В'ячеславу Рубльову". Також Володимир Володимирович нагадав, що проект, який втілили у гімназії спільно з Фондом уже другий. Раніше для потреб освітнього закладу було придбано акустичну систему, а під час свята Останнього дзвоника В'ячеслав Рубльов подарував від Фонду ноутбук.

   Та найбільше раділи подарункам наші школярі, які підготували для спонсорів вітальну програму. Учні 4-А класу  (класний керівник Ковальчук Марія Миколаївна) веселими віршами розповіли гостям про свої шкільні будні, що стали набагато цікавішими та насиченішими завдяки подарованій техніці. Учні 3-го класу (класний керівник Позняковська Ольга Степанівна) подарували гостям сучасний танець. Також молодші школярі співали пісні про барви рідної землі та здійснення дитячих мрій. Учні 6-В класу (класний керівник Ютіна Лариса Вікторівна) розповіли глядачам про скрайбінг - новий метод засвоєння навчального матеріалу, і показали власне відео, яке змогли створити та продемонструвати на уроках літератури завдяки подарунку від спонсорів. Хвилини сміху приніс усім присутнім 6-класник Богдан Бойко, прочитавши веселу гумореску.

   Завершилося свято чудовою казкою "Вранці на пасіці" (за мотивами В.Сухомлинського), яку підготували найменші учасники вітальної програми - учні 2-В класу (класний керівник Стависька Неля Іванівна). Глядачі змогли поринути у фантастичний світ, де на казковій галявині оживали в танці квіти,безтурботно кружляли бджілки та метелики, і всі співали радісні пісні.

   Приємна атмосфера свята нікого не залишила байдужим. А В'ячеслав Рубльов зазначив, що активність дітей, батьків і педагогів стимулює депутатів обласної ради та Фонду співпрацювати і втілювати спільні проекти.

   Людмила Марадевич щиро подякувала дітям та дирекції школи за теплу зустріч і висловила сподівання щодо подальшої плідної співпраці Фонду Ігоря Палиці та нашого навчального закладу.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 494 | Додав: buh-bah | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: