Понеділок, 20.05.2024, 09:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 422
Головна » 2014 » Вересень » 10 » Вітання директора школи
11:52
Вітання директора школи

   Вітання Зінчука Володимира Володимировича, директора навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня- гімназія" м.Горохів

Дорогі діти, шановні батьки та вчителі, гості!

   Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано багатий урожай зернових, у садах доспіли яблука і сливи. Свято знову зібрало нас у рідному колі. У когось попереду багато учнівських років, а хтось уже вийшов на «фінішну пряму».

   Від щирого серця вітаю вас із Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, що єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми прокладаємо впродовж усього життя. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надії. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України, її героїв-захисників та до ЛЮДИНИ з великої літери.

   Сьогодні перед юними жителями нашого міста гостинно відчинить двері рідна школа, яку суспільними зусиллями, завдяки підтримці батьківського колективу ми підготували до нового навчального року. Загалом за шкільні парти цього року сяде 525 учнів, з яких 46 першокласників. Для них, маленьких громадян, цей день буде особливо пам’ятним, адже переступивши поріг школи, вони зроблять перші кроки – кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості. У цей святковий день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання.

   Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої найки під назвою «Життя».

   Любі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки ростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті. Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря та енергія сонця, необхідні нам для будівництва нашого майбутнього.

   Проте треба пам’ятати, що не всі ваші ровесники в Україні можуть сьогодні радіти цьому дню. Ми живемо в складний нестабільний час. Перший дзвінок, не жаль, не пролунає в багатьох школах Східної України.

   Ніхто й не міг подумати, що у 21 столітті ми заговоримо про війну…

Я переконаний, ми усі свято віримо у те, що МАЙБУТНЬОГО у агресорів НЕМАЄ!

 

І на оновленій землі

Врага, не буде, супостата

А буде син і буде мати

І будуть люди на Землі

   Ці прекрасні слова Т.Г. Шевченка сьогодні актуальні як ніколи. Після Революції Гідності ми справді отримали оновлену Україну, країну, яка крокує в ногу із державами Євросоюзу. У нас одне Небо, у нас одне Сонце, у нас Україна – єдина і єдиний Дніпро, ми не будем ні з ким ділити – ніколи і нізащо. Ми українці великий і могутній народ. І так писав Павло Тичина:

Я єсть народ, якого правди сила

Яким звойована ще не була –

Яка біда мене, яка чума косила

А сила знову розцвіла.

   Ми не захоплюємо чужу територію. Наші військові гідно захищають свою рідну Землю, кожного із нас, щоб ми могли навчатись і творити, мріяти та жити у щасливій і мирній Україні.

Слава нашим захисникам!

Слава нашому народу!

Слава Україні!

Категорія: Традиції школи | Переглядів: 624 | Додав: buh-bah | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: