Понеділок, 20.05.2024, 11:08
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 422
Головна » Виховна робота

Звітна конференція пошукової роботи «З історії школи»

     В рамках проведення Тижня школи, з метою виховання любові та патріотизму до рідної школи, проводилась звітна конференція пошукової роботи «З історії школи». Експедиційні загони з числа учнів 5-11 класів представили захист зібраних матеріалів «Випускники школи».

     Кожен учнівський колектив систематизував свою роботу за відповідним роком випуску.

     Заслуговують уваги зібрані матеріали 5-А класу, класний керівник Солоненко О.Й. про випускників 2016 року. 7-Г клас, класний керівник Тимчук А.І. представили відомості про випускників 1981, 1994 року випуску. 7-В клас, класний керівник Сарновська Н.В., представили 1976, 1995 роки випуску.

    ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 378 | Додав: buh-bah | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

«Різдво іде»

     16 грудня 2016 р. учні нашого навчального закладу взяли участь у ювілейному (5 років) обласному літературно - мистецькому святі «Різдво йде!».  Мета конкурсу – підтримка обдарованих школярів, задоволення освітніх, культурних, дубових потреб етнічних спільнот області, для зміцнення атмосфери толерантності та поваги до різних культур і народів.

      Свято проводилося за підтримки Генерального консульства Республіки Польща у м. Луцьку та у співпраці з обласним відділенням Спілки вчителів-полоністі України (Зінчук С.О.)

     Учасниками свята були учні 8-А класу: Борисова Галина, Ромащук Ірина, Клеха Марія, Бичук Анастасія та Музика Іванна. Команду підготувала вчитель польської мови Клачук Ольга Василівна. Після закінчення фестива ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 396 | Додав: buh-bah | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

Круглий стіл «Зігріє серце крапля доброти»

     14 грудня 2016 р. у БДЮТ м. Горохів відбувся круглий стіл «Зігріє серце крапля доброти», учасниками якого стали представники волонтерських загонів усіх шкіл району. Волонтерський загін нашого навчального закладу - «Милосердя», представляла учениця 9-Г класу Артвинська Олеся з вчителем трудового навчання, класним керівником 8-А класу Органіста Л.О.

     На цій зустрічі були присутні: воїн АТО Шкорупський Богдан, волонтер Бабій Петро, директор краєзнавчого музею м. Горохова Ігор Шешко.

     Під час зустрічі діти-волонтери ділилися досвідом своєї волонтерської діяльності. Про роботу загону «Милосердя» за круглим столом розповіла Органіста Л.О.

   ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 372 | Додав: buh-bah | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

«Козацькі забави» у 7-х класах, присвячені Дню Збройних Сил України

   Цікаво, весело та жваво пройшло спортивне свято «Козацькі забави» у 7-х класах, присвячене Дню Збройних Сил України. Метою проведення свята було розширення кругозору учнів про козацтво, свята Дня Збройних Сил України, виховання патріотичних почуттів, любові до рідної Землі, поваги до оборонців України.

   Спортивний зал був обладнаний необхідним знаряддям для проведення конкурсу. Активними  вболівальниками були учні 6-7 класів, які дружніми оплесками підтримували команди у складі: Радишевського Сергія, Нумержицького Василя, Костюка Богдана, Пецуха Віталія, Кульчицького Олександра (7-А клас), Новосада Олександра, Сокольця Станіслава, Чорнопаса Олега, Синюка Романа, Трунова Дениса (7-В клас).

   Ведучими свята були у ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 431 | Додав: buh-bah | Дата: 09.12.2016 | Коментарі (0)

Лекція  «Права та обов’язки неповнолітніх»

   В рамках Всеукраїнського Тижня права, для учнів 9-11 класів була проведена лекція на тему: «Права та обов’язки неповнолітніх», яку підготував головний спеціаліст Горохівського бюро правової допомоги Мартинюк Сергій Володимирович. Метою проведення лекції було інформування учнівської молоді про гарантування державою основних прав неповнолітніх, а також акцентована увага про зв'язок прав і обов’язків,  необхідність їх дотримання й виконання в рамках законодавчої системи України.

   Учні мали можливість поставити актуальні для них запитання та отримати кваліфіковані відповіді юриста-консультанта.

   Заступник директора з виховної роботи Бойко Л.О. підвела підсумки, подякувала за цікаву й актуальну бе ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 443 | Додав: buh-bah | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (0)

Святкова програма для працівників Горохівського районного військового комісаріату

   6 грудня 2016 року, в День Збройних Сил України, учні школи-гімназії разом із заступником директора з виховної роботи Бойко Л.О. та вчителем музики Каськом І.О. завітали в Горохівський районний військовий комісаріат із святковою програмою й подарували хвилини радості й відпочинку з нагоди свята.

   Словесні та пісенні вітання щиро линули з дитячих вуст у виконанні: Бабій Христини (11-Г клас), Гайдук Анни (11-А клас), Чорноокої Катерини, Рощини Юлії, Цьопко Марії, Мартинюк Наталії, Касько Ольги, Круковської Марії, Кулеші Ірини (9-Г клас), Артвинської Ірини (5-В клас), Величко Єлизавети, Підгорної Валерії, Антонюк Аліни (7-В клас). Учень 9-Г класу Щебетюк Леонід разом із вчителем музики Каськом І.О. подарували усім присутнім музичну композицію гри на гітарі.

... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 403 | Додав: buh-bah | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (0)

Виступ агітбригади «Планета здоров’я»

    З метою пропаганди та формування здорового способу життя, залучення молоді до здійснення заходів щодо формування здорового способу життя, підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики наркоманії, зокрема на ВІЛ/СНІД, упровадження нових форм організації змістовного дозвілля молоді та з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, було підготовлено й проведено виступ агітбригади «Планета здоров’я». Учасники команди у складі: Гребенюк Наталії, Мартинюк Марії, Острійчук Мар’яни, Рощини Юлії, Чорноокої Катерини, Номінат Єлизавети, Свідерської Христини представили літературно-музичну-спортивну міні-композицію, спрямовану на популяризацію здорового способу життя, продемонстрували вміння проводити порівняння, наводити приклади, використовувати позитивний досвід.

... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 471 | Додав: buh-bah | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

Мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодомору 1932-1933 рр.

    З метою вшанування пам’яті жертв голодомору 1932-1933 року виховання патріотичних почуттів, любові до рідного краю та історичної пам’яті був проведений мітинг-реквієм «Не звільняється пам’ять, відлунює знову роками». Учні 7-х класів декламували поезію, наводили історичні факти, статистику демографічних втрат. Хвилиною мовчання та запаленням свічок Пам’яті було вшановано жертв трагічних подій. Тематична лінійка була підготовлена й проведена керівником національно-патріотичного клубу «Тризуб» Бойко Богданою Євгенівною.

... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 350 | Додав: buh-bah | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

Вечір Пам’яті до Дня Свободи та Гідності

    З метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, у школі був проведений Вечір Пам’яті « О, Україно, ніжно пригорни усіх живих синів своїх, як мати, щоб ми уже не бачили війни, не чули, щоб ніколи звук гармати», присвячений Дню Гідності та Свободи для учнів 8-11 класів. Весь захід був наповнений глибоким змістом, збереженням та донесенням  до учнів об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття. Активними учасниками Вечора Пам’яті були учні 8-Г та 9-Г класів, солісти 11-Г класу, які виразно декламували вірші, читали прозу, виконували пісенні номери патріотичного змісту. В кінці свят ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 360 | Додав: buh-bah | Дата: 30.11.2016 | Коментарі (0)

«Батьківські шепталки»

    В рамках місячника ціннісного ставлення до сім’ї та родини, який проходить під назвою «Тепло сімейного вогнища» у 6-их класах дирекцією школи та класними керівниками  Дубець Г.А., Протальчук Г.В., Жаловагою І.Л. було організовано і проведено «батьківські шепталки» - індивідуальне консультування батьків з питань навчання й виховання  їх дітей. Батьки мали можливість поспілкуватися з кожним вчителем-предметником, детально ознайомитися з успіхами та проблемами у навчальній діяльності своїх дітей.

    Практичними психологами  Луговською О.Я. і   Пилип’юк Т.О. проведена вправа «Умови повноцінного життя і розвитку дитини», яка дозволила глибше  проаналізувати вплив моральної атмосфери і психологічного клімату в родині на формування особисто ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 400 | Додав: buh-bah | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 »