Неділя, 05.05.2024, 15:03
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 421
Головна » 2020 » Лютий » 28 » Учитель року – 2020
15:20
Учитель року – 2020

  Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Учитель закладає моральну основу нації, розкриває перед школярами різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії.

  Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».

  Так, за найкращою традицією всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» з 17 по 25 лютого відбувся фінальний етап ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», який відображав контекст прийнятої Концепції Нової української школи, а також розглядав виховні акценти та етичну складову професійної компетентності педагога.

  Свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки на фінальному етапі обласного туру конкурсу у номінації «Початкова освіта» представляла Стависька Неля Іванівна, учитель початкових класів нашого закладу.

  Напруженими були конкурсні дні для Нелі Іванівни, але вона виступила гідно і здобула перемогу у номінації «Відкриття року».

  У ході обласного конкурсу педагог щедро ділилась із колегами своїми педагогічними здобутками, демонструвала нові педагогічні ідеї, демонструвала креативність, творчий підхід, глибокі знання психологічних особливостей дітей, шукала свою педагогічну стежку до душі й серця кожного здобувача освіти.

  Неля Іванівна показала широкий спектр методів, форм, засобів, педагогічних прийомів, що дозволили розкрити її неповторність і педагогічний талант під час проведення конкурсу. Даний конкурс відкрив для вчителя нові можливості та великі перспективи, став ще однією сходинкою до вершини професійної майстерності, відкрив багато нових граней її педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. Вона отримав величезний досвід та багато емоцій, вражень, розкрила свій потенціал та інноваційні професійні здібності.

  Журі обласного конкурсу відзначило конкурсантку за високий фаховий та професійний рівень, високу педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання, досконалу методику її викладання та організації освітнього процесу, уміння налагоджувати контакт із дітьми, спрямовувати їх діяльність на практичне засвоєння програмового матеріалу. Тож, щиро вітаємо Нелю Іванівну з здобутками в конкурсі та перемогою!

  У марафоні педагогічних ідей і думок швидко пролетіли конкурсні дні для учасниці. Всі тривоги уже позаду, підсумки конкурсу підбито. Але попереду ще багато роботи. Нелю Іванівну чекають її вихованці, батьки та колеги.

  Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

  Нехай кожен день приносить їй радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

Категорія: Учитель року | Переглядів: 317 | Додав: buh-bah | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: