Четвер, 25.04.2024, 06:45
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 421
Головна » 2018 » Вересень » 5 » Свято знань
09:40
Свято знань

Свято «Країна дитячих мрій», приурочене Дню Знань

 У День Знань, 3 вересня, подвір’я навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – гімназія» м. Горохів наповнилося радісним гомоном. Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій, несподіваних зустрічей. Традиційний День Знань щороку перетворюється на велику і радісну подію. Головними героями свята є першокласники, яких привели батьки й зустріли перші вчителі – Боса Н.П., Бабій О.Г..

 Свято Першого дзвінка розпочалося молитвою за участю настоятеля Свято-Вознесенського храму отця Андрія. Квіти вдячності до хранительки навчального закладу Божої Матері поклали школярі.

  Директор школи Зінчук Володимир Володимирович привітав присутніх на святі учнів, учителів, батьків , гостей з початком нового навчального року        й побажав сил, наснаги, терпіння, натхнення та успіхів.

 В урочистих заходах з нагоди Дня Знань у нашому навчальному закладі взяли участь голова райдержадміністрації Юлія Юріївна Гринчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Іванович Білик, міський голова Віктор Леонідович Годик. Вітання, подарунки та нагороди школярам були вручені представником агропромислової групи «Пан Курчак» Марковою Оленою Андріївною, мисливствознавцем державного підприємства Горохівського лісомисливського господарства Биховцем Григорієм Григоровичем та представником фонду «Тільки разом» у Горохівському районі Марадевич Людмилою Богданівною.

 До своїх діток з вітальним словом звернулись батьки. А в подарунок отримали казкові цукерки із завданнями-настановами від вчителів про те, що їх чекає у цьому начальному році, які озвучила заступник директора з виховної роботи Бойко Л.О.

 Бентежним і зворушливим на святі був діалог Дитинства, роль якого виконала другокласниця Гань Ананстасія та випускниці Ріполовської Дарини.

 Гарну атмосферу свята створили другокласники, вітаючи своїх молодших друзів першокласників.

 По–особливому цього річ звучали вітання від одинадцятикласників. Усім присутнім на святі запам’ятався виступ першокласників. Святкового настрою додали кульки, які школярики випустили в небо.

 Перший дзвінок в цьому навчальному році дали 11-класник Степанюк Володимир та 1-класники Музика Анастасія та Ткачук Віталіна.

 Окрасою заходу стали музичні вітання Бойка Богдана, Мартинюк Наталії, вокальної групи 7-класників. Свято промайнуло яскраво й урочисто. Здавалося, ще жодного разу Гімн України не звучав так потужно, сплітаючи в одне ціле шкільну родину. Ведучими були учні 10-Г класу Янюк Андріана та Цехош Сергій.

 Гості відвідали 1-й урок у 10-му класі, де голова райдержадміністрації Юлія Гринчук  ще раз привітала учнів із Днем Знань та побажала старанно вчитись, аби утвердитись в такий нелегкий час та досягнути всіх мрій. Слова побажань очільниця району адресувала й 11-класникам.

 Свято продовжилось ігровим квестом для 1-класників, який підготували вчителі початкових класів Власюк Л,П., Семенюк Т.П., Ковальчук М.М., Стависька Н.І. разом зі своїми вихованцями. Королева знань (Гань Анастасія) запропонувала відвідати станції «Казкова», «Поетична», «Загадкова», «Математична». На них першокласники шукали літери й утворювали слово назву шкільної кімнати – клас, у який вчителі Боса Н.П. та Бабій О.Г. запросили на перший урок.

Категорія: Традиції школи | Переглядів: 635 | Додав: buh-bah | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: