Понеділок, 13.05.2024, 21:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 422
Головна » 2021 » Червень » 9 » Свято вшанування обдарованості
13:08
Свято вшанування обдарованості

      

Уже стало доброю традицією в нашому освітньому закладі щорічно, в останні дні навчального року проводити свято вшанування обдарованих учнів  ліцею „Інтелект, творчість, талант» , на якому відзначаємо учнів, які підтвердили високий рівень знань, стали переможцями й призерами Всеукраїнських та обласних предметних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, фестивалів,  інтелектуальних, мистецьких,  творчих та спортивних конкурсів і змагань та педагогічних працівників, які допомогли школярам досягнути високих результатів.

             Свято вшанування обдарованості - це підсумок плідної праці вчителів та учнів, яка  приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. Нам є ким пишатися. Учнівський та педагогічний колективи Горохівського ліцею №2 у цьому навчальному році здобули 61 призове місце на І (районному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад,

  • 2 призових місця – на І (районному )етапі, а Івашко Олена, учениця 11-Г класу здобула  І місце на ІІ(обласному) та  ІІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН в секції «ботаніка»(науковий керівник Зінчук Г.Й.),
  •  3 призерів на обласній інтернет-олімпіаді з програмування(Тимчук Дмитро, Парій Дмитро, Гудзенко Денис), 5 призових місць(Тимчук Дмитро, Парій Дмитро, Гудзенко Денис, Левосюк Василь,Касько Анна) у Волинській учнівській Інтернет-олімпіаді з інформатики (учитель Давидюк В.С.),
  • 5 призерів турніру юних географів (керівник Чернець Л.М.) та 10 учасників турніру юних істориків(керівник Бойко Б.Є.) та турніру юних біологів(керівники Зінчук Г.Й та Пукас Л.В.),

  Здобувачі освіти стали активними учасниками конкурсу творчих наукових учнівських робіт. Так, Лоза Юлія , учениця 11-в класу стала переможцем обласного конкурсу наукових робіт серед випускників «Життя після коронавірусу:особистий та суспільний вимір»(керівник Луговська О.Я.). Бойко Дмитро, учень 8-В класу- здобув ІІ місце в обласному конкурсі творчих учнівських робіт, присвяченого 90-ій річниці пам'яті В.Липинського та став учасником обласної учнівської науково-практичної конференції " Волинь і волиняни в історії та культурі України ".

  17 учнів  2-А класу (учитель Ковальчук М.М.) та 7 учнів 3-Б класу(учитель Бабій О.Г.) стали переможцями всеукраїнської інтернет-олімпіади від освітнього проекту «НаУрок», а 11 учнів 2-Б класу (учителі Власюк Л.П. та Капустинська І.В.) здобули перемогу у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді » "Весна 2021". , організатором якої став освітній проект «Всеосвіта» .

        22 здобувачі освіти стали переможцями обласних та всеукраїнських мистецьких конкурсів та фестивалів. Бойко Богдан, учень 8-В класу - переможець Всеукраїнського  Арт-челенджу «Слово, чому ти не твердая криця?» в номінації «Реп-біографія Лесі Українки», обласного конкурсу «Гумор і сміх об'єднає усіх».

         Учасники творчого колективу – зразкової літературно-драматичної студії "Симфонія слова"(керівник Бойко Л.О.) стали переможцями Всеукраїнського фестивалю «Військові обереги від Святого Миколая»(Рудь Дарина та Бацмай Петро) та Всеукраїнського  Арт-челенджу «Слово, чому ти не твердая криця?» в номінації «Краще чисельне художнє читання». У співпраці з учасниками фольклорно-етнографічного колективу «Оберіг»(керівник Рузак Р.В.) та зразкової літературно-драматичної студії "Симфонія слова" здобувачі освіти зайняли ІІІ місце в обласному етапі конкурсу колядок і щедрівок «Ой  радуйся, земле!»

   Творча група учнів 9-10 класів з розробки бізнес-проектів під керівництвом учителя географії та економіки Волощук В.Ф взяли участь у конкурсі бізнес-ідей «Майбутнє Волині» та стали переможцями конкурсу «Майбутнє моєї громади».

    Команда учнів 7- 8-х класів «Волинські козаки» здобула   ІІІ місце в  обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької спортивно-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

Команда  «Спалах»- переможці районного етапу фестивалю дружин юних пожежних-рятувальників.

    14 здобувачів освіти ліцею є активними учасниками мистецьких конкурсів та акцій.  Так, Марцинковська Лада-Радмила, учениця 11-В класу, учасниця гуртка «Барвисті арабески»(керівник Бояркевич А.В.) , стала переможцем Міжнародного конкурсу «Лист, малюнок для мами» в номінації «Малюнок» та здобула ІІ місце в обласному  конкурсі відеороликів «Моя професія-художник», а Качан Ярослав, учень 7-А класу, учасник гуртка «Юний технік»(керівник Трачук О.П.) – призер обласного конкурсу «Новорічна композиція» в номінації «Український сувенір». Білик Олександра та Слободська Лілія стали переможцями онлайн-конкурсу «Писанкові барви»(керівник Органіста Л.О.). Окіс Наталія - переможець обласного конкурсу «Урок казки» в номінації «Казковий художник». Янюк Олександр та Боярчук Вікторія- лауреати Всеукраїнського конкурсу малюнків «Країна моїх прав»; Бояркевич Валерія, Голодевич Денис, Шкорбатюк Дарина, Павлік Богдана – активні учасники Всеукраїнського конкурсу плакатів «Я-Україна». Козловська Яна, Молочник Наталя та Шоцька Ірина – призери районного конкурсу української патріотичної сучасної пісні «Срібні дзвіночки».

     Команди з волейболу, футболу, міні-футболу, настільного тенісу, легкої атлетики є  переможцями  та призерами районних спортивних змагань, а 11 учнів (Устяк Софія, Юхимчук Дмитро, Поліщук Дмитро, Кашталян Денис, Кульчицький Олександр, Кушнірчук Ірина, Зелінка Дмитро, Бойко Дмитро, Шайнога Анна, Дубовик Ірина, Шоцька Ірина) стали призерами в індивідуальному заліку з різних видів спортивних змагань.

   До всіх переможців, призерів, лауреатів конкурсів, олімпіад, фестивалів, змагань з вітальним словом звернувся директор ліцею В.В.Зінчук, заступники директора з навчально-виховної роботи В.Д.Бочковський, М.М.Ковальчук, Л.О.Бойко та  нагородили грамотами,  подяками   у номінаціях «Інтелектуальна надія школи», «Творчість і талант», «Спортивна сила і витривалість», «Краща команда року».

    Славиться наша школа юними талантами і це завдяки тому, що працюють тут висококваліфіковані, ерудовані педагоги , які йдуть в ногу з часом За результативну підготовку учнів до обласних, районних учнівських олімпіад, турнірів та конкурсів, вагомий особистий внесок у роботу освітнього закладу  з обдарованими дітьми, високий професіоналізм, на Святі обдарованості  у номінації «Професіоналізм, новаторство, майстерність» було нагороджено Почесною грамотою 13 учителів  та висловлено Подяку 27 педагогічним працівникам ліцею .

   Святкового настрою додали пісенні вітання ансамблю учнів 3-х  та 4-х класів, Свєнтик Олександри, Козловської Яни, Бойка Богдана,  танцювальна композиція у виконанні учнів 4-В класу.

Дружня шкільна спільнота.

Високий натхненний наш злет.

В науці, у спорті, в мистецтві

Ми разом крокуємо вперед.

 

Категорія: Навчально-виховна робота | Переглядів: 271 | Додав: buh-bah | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: