Понеділок, 20.05.2024, 08:48
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Квітень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 422
Головна » 2022 » Квітень » 11 » Ресурсна зустріч зі здобувачами освіти з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб «Разом краще»
12:36
Ресурсна зустріч зі здобувачами освіти з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб «Разом краще»

      У Горохівському ліцеї №2 розпочали навчання за дистанційною формою 20 здобувачів освіти, які внаслідок збройної агресії російської федерації евакуйовані з місця постійного проживання, родини яких  змушені були залишили свої домівки, рятуючи життя від небезпеки. Адаптація внутрішньо переміщених дітей до нової школи є одним із найважливіших складників адаптації родини за місцем переселення. Допомогти дитині інтегруватися в новий колектив, включити її в освітній процес, зменшити рівень стресу, мотивувати вчитися – це частина роботи, яку виконують учителі нашого освітнього закладу. Успішність цієї роботи розпочалася з проведення ресурсної зустрічі учнів і їхніх батьків «Разом краще», щоб ознайомити з напрямками роботи Горохівського ліцею №2 , педагогічним та учнівським колективами і представити школярів в нових класних колективах.

      Володимир Зінчук, директор ліцею, ознайомив із особливостями освітнього процесу в сучасних умовах воєнного стану, історією і здобутками закладу та по-батьківськи тепло представив кожного нового учня. Валентина Шевчук, голова Учнівської ради, учениця 9-Б класу, розповіла про роботу шкільної молоді «Учнівське самоврядування: престижно, активно, креативно та енергійно». Учасникам заходу запропоновано  план-розклад проведення наступних ресурсних зустрічей в позаурочний час та подаровано сувенір з логотипом освітнього закладу на згадку.

       Під час «круглого столу» з елементами тренінгу «Давайте познайомимося», який провели практичні психологи  Оксана Фесенко та  Яна Маркевич, здобувачі освіти разом з батьками  відчули психологічну та емоційну підтримку педагогів ліцею та однолітків, ефективність міжособистісного  спілкування для виходу зі стресового стану та відновлення психологічної стійкості, формування позитивного настрою для навчання.

    Результатом вдало проведеної зустрічі є слова вдячності від батьків , зокрема, Олександра Парія, батька учениці 4-Б класу : «Хочу висловити свою велику вдячність педагогічному колективу, і зокрема, директору Горохівського ліцею №2, за тепло, професійність і щиру допомогу дітям, які переїхали з охоплених війною місць, оперативне забезпечення усіма необхідними підручниками та засобами для навчання. Сьогоднішня зустріч , на якій діти у невимушеній атмосфері познайомилися з однокласниками і своїми вчителями,м допомогла їм швидше адаптуватися до життя і навчання у новому місці та в нових умовах. Вдячний колективу школи і впевнений, що ми спільно виховаємо чудових людей, достойних громадян України! Дякую! Перемоги!   

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 149 | Додав: buh-bah | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: