П'ятниця, 26.04.2024, 20:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Символіка [1]
Адміністрація [1]
Педагогічний колектив [8]
Етичний кодекс [1]
Електронні адреси працівників [1]
Правила зарахування до закладу освіти [1]
Набір у перший клас [29]
Навчально-виховна робота [164]
Методична робота [111]
Виховна робота [430]
Гурткова робота [31]
Дослідно-експериментальна робота [44]
Інклюзивне навчання [29]
Дистанційне навчання [175]
Учитель року [5]
Історія школи [11]
Традиції школи [89]
Учнівсьне самоврядування [49]
Нормативна база [7]
Результати моніторингу якості освіти [20]
Співпраця з навчальними закладами [27]
Зовнішнє Незалежне Оцінювання [15]
ДПА [9]
Прозорість та відкритість освітнього закладу [36]
Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти [2]
Олімпіади та конкурси [76]
Соціально-психологічна служба [107]
Віртуальний кабінет психолога. [20]
Бібліотека [4]
Звернення громадян [0]
Літній табір [14]
Освітня програма [1]
НУШ [45]
Рух учнів [9]
Вибір підручників [17]
Стоп булінг [41]
Карантин 2020 [9]
Вакансії [14]

Пошук

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Наше опитування

Чи подобається Вам сайт нашої школи???
Всього відповідей: 421
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Обласний семінар-нарада «Сучасні тенденції формування змісту системи виховної роботи у навчальних закладах»
15:03
Обласний семінар-нарада «Сучасні тенденції формування змісту системи виховної роботи у навчальних закладах»

Обласний семінар-нарада «Сучасні тенденції формування змісту системи виховної роботи у навчальних закладах»

   24 квітня 2017 року навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-гімназія» м.Горохів приймав учасників обласного семінару-наради «Сучасні тенденції формування змісту системи виховної роботи у навчальних закладах».

   Зустріч на освітянській орбіті під назвою «Гімназія – це школа, яка має душу» розпочалася флешмобом за участю учнів 5-6 класів, підготовленим педагогом-організатором Юзвою О.В.

   За давньою українською традицією, дорогих гостей зустрічали хлібом на вишитому рушнику.

   Учасників семінару вітали члени Учнівської ради. Вітальна програма розпочалася Гімном школи, а музичним дарунком  були «Пісня про Горохів», яка прозвучала у виконанні тріо вчителів у складі Каська І.О., Пилип’юка О.І., Трачука О.П., «Мій літак», яку виконав учень 4-А класу Бойко Богдан, «А я бажаю вам добра» - Цьопко Марія, учениця 9-Г класу.

   У роботі семінару взяли участь головний спеціаліст управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Малащук О.Г., начальник сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Волинській області, майор поліції Остапович І.П., директор Волинського обласного центру соціальних служб для сім’ї та молоді Панчук В.Є., провідний фахівець соціальної роботи Волинського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Жабченко О.Б., начальник відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації Білик В.І., методист райметодкабінету відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації Підлужна О.С., директор Горохівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Поліщук І.В..

   Директор школи-гімназії Зінчук В.В. у своєму виступі «Формування особистості учня через освітньо-виховне середовище школи» презентував навчальний заклад, зокрема зупинився на здобутках і перспективах розвитку школи й проаналізував стан виховної роботи.

   Заступник директора з виховної роботи Бойко Л.О. у захисті методичного кейса «Медіапростір у системі превентивного виховання і його вплив на формування правомірної свідомості учнів» ознайомила учасників семінару з системою правовиховної роботи у навчальному закладі щодо запобігання скоєння злочинів, попередження жорстокого поводження з дітьми. Любов Олександрівна у виступі акцентувала увагу на медіавихованні у правовому аспекті для формування моделі поведінки учня та його культури засобами масової інформації, а також виділила основні складові медіавиховання. Усі присутні мали можливість переглянути відеоролик «Небезпека в інтернеті», створений у навчальному закладі, а також відеокліп «Я не хочу гратись у війну».

   Для учасників семінару було продемонстровано рольову гру з елементами тренінгу «Базові цінності демократичного суспільства», яку підготувала й провела з членами клубу «Правознавець» учитель історії, керівник гуртка Бойко Б.Є.. Мета проведення заходу - формування правової свідомості учнів.

   У рамках семінару-наради відбулася зустріч на педагогічному плато «Дитина та її права. Ні – насильству!», проведена з батьками та учнями під час  засідання клубу «Авторитет» заступником директора з виховної роботи Бойко Л.О. та соціальним педагогом і практичним психологом Луговською О.Я.. Основним завданням заходу було уміння правильно виявити й оцінити свою соціальну позицію, громадянську сутність, виховання почуття відповідальності за збереження моральних відносин у сім’ї.

   Презентаційний меседж «Планета здоров’я» був підготовлений членами Учнівської ради під керівництвом педагога-організатора Юзви О.В., мета якого - пропаганда здорового способу життя.

  Підсумки роботи обласного семінару-практикуму підвела головний спеціаліст управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Малащук О.Г.

  Під час оглядової екскурсії шкільними коридорами учасники семінару відвідали виставку учнівських робіт «Великодні мотиви» та майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва, які провели члени гуртків «Український сувенір», «Юний технік», керівниками яких є Органіста Л.О. та Трачук О.П.. Гості мали можливість ознайомитися з такими техніками виконання: «Канзаши», «Плетіння із газетної лози», «Аплікація з елементами орігамі». На згадку про зустріч гості отримали сувеніри кольорів державної символіки.

Категорія: Методична робота | Переглядів: 551 | Додав: buh-bah | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: